LUMO

Broccoli-parmasalaatti

  • 500g parsakaalia
  • 1pkt ilmakuivattu kinkku
  • 1pkt halloumi
  • 1dl Tarhurin vinegrette
  • 0,5ruukku herneenverso
  • 0,5ruukku rucola
  • 3rkl pinjansiemen
  • 1tl suola

Freesaa parsakaali pannulla kunnes se on hieman rapsakkaa. Asettele ilmakuivattu kinkku pellille ja kypsennä 200asteessa muutaman minuutin ajan. Viipaloi ja paista halloumi sekä pinjansiemenet.

Yhdistä ainekset ja marinoi Tarhurin vinegrettellä.

Kahden kaalin coleslaw

  • 1kpl varhaiskaali
  • 1kpl kyssäkaali
  • 5kpl retiisi
  • 5kpl kevätsipuli

Kastike

  • 0,5dl majoneesi
  • 1dl kermaviili
  • 0,5tl suola
  • 0,5tl sokeri
  • 1rkl sinappi

Yhdistä kastikkeen ainekset ja sekoita.

Viipaloi ohuesti varhaiskaali, kyssäkaali, retiisit ja kevätsipulit ja yhdistä. Yhdistä seokseen kastike.

Tervetuloa ostoksille Turun Paattisten kotimyymälään!