Marinoitua lehtikaalia, hunajanaurista ja retiisejä

  • 100 g lehtikaalia
  • 1-2 hunajanaurista naatteineen
  • 3 retiisiä
  • ½ dl Inkisen Puutarhan Tarhurin vinegretteä
  • 1 tl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl pinjansiemeniä

Riivi lehtikaali lehtiruodeista kulhoon. Valitse hunajanauriin naateista napakoita ja vihreitä lehtiä 4 kappaletta ja leikkaa reiluiksi viipaleiksi samaan kulhoon lehtikaalin kanssa. Kaada sekaan vinegrette, hunaja ja ripaus suolaa, sekoita ja anna marinoitua hetki. Kuori ja viipaloi/suikaloi hunajanauris ohueksi ja viipaloi myös retiisit. Sekoita salaattiin ja nostele lautaselle. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla pieni hetki. Anna jäähtyä ja lisää salaatin päälle

Tervetuloa ostoksille Turun Paattisten kotimyymälään!